Sommerlivet i haven og på terrassen (indlægget indeholder reklame for konkrete hjælpemidler)

I går var det årets første officielle sommerdag, og det må siges, at vejret arter sig fint i denne tid. Temperaturen er høj, og solen skinner fra en næsten skyfri himmel. Det får de fleste mennesker til at bruge mere tid udendørs end indendørs, når de har fri.

Arbejde i haven

Mange elsker at bruge tiden udendørs på at ordne deres have. Her kan Radius Gardens Haveredskaber være til stor hjælp. De er oprindeligt udviklet til folk med håndproblemer, men kan bruges af alle. De er udformet ergonomisk for at skabe mindst mulig belastning for muskler og led i hænder, arme og skuldre.

For at skåne ryggen og knæene, når man skal ned at arbejde i f.eks. bede, kan det være en god idé at gøre brug af en skammel som f.eks. OneLeg. OneLeg er ideel, fordi den har en rund, buet bund, der gør, at man kan dreje sig 360 grader rundt uden at skulle rejse sig. Endvidere kan man vippe frem og tilbage, hvis man skal frem og nå den anden side af bedet eller lignende. Den fås i 4 forskellige størrelser, så der er til alle behov.

Pause på terrassen

Der er mange, der bruger deres terrasse flittigt om sommeren. Det kan være til solbadning, en pause fra havearbejdet, spise aftensmad eller bare til et glas vin i aftensolen. Her kan Electric Barman være dejlig at have. Denne elektriske vinoptrækker gør det nemt at åben vinen uden brug af særlig mange kræfter. Den kan klare ca. 25 propper på sit genopladelige batteri, før den skal oplades.

Skal vinen holdes kold, kan Champ Skammel være en god løsning. Der kan nemt fyldes is og drikkevarer i dens opbevaringsrum, samtidig med at der kan lægges et isolerende låg på. Dette låg gør, at den både kan bruges som skammel eller bord. Dette er med til at gøre Champ til en multifunktionel skammel. Den kan i alt indeholde 4 flasker vin eller 4 x 1,5 l sodavand.

Om morgenenn hvor det stadig kan være lidt køligt, kan det være rart at sidde på terrassen i en morgenkåbe med en kop kaffe og lytte til fuglene kvidre. Her kan WOW thermokop være noget for dig. Den holder kaffen varm og kan lukke helt tæt. Et alternativ kan være Magicup. Magicup har ikke samme termoeffekt som WOW, men lukker til gengæld til på 0,15 sekunder, hvis koppen væltes. Endvidere har den et 360 graders drikkelåg, der gør, at man kan drikke af den fra alle sider. Det resulterer også i, at man kan dufte aromaen selvom man drikker, hvilket ikke er tilfældet ved de fleste to-go-kopper.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s