Sommerlivet i haven og på terrassen (indlægget indeholder reklame for konkrete hjælpemidler)

Sommeren er over os – og har været det et godt stykke tid efterhånden. Temperaturen er høj, og solen skinner mange dage fra en næsten skyfri himmel. Det får de fleste mennesker til at bruge mere tid udendørs end indendørs, når de har fri. Vi har nogle gode forslag til både havearbejdet og til afslapning!

Arbejde i haven

Haveredskaber fra Radius Garden - kategoriMange elsker at bruge tiden udendørs på at ordne deres have. Her kan Radius Gardens Haveredskaber være til stor hjælp. De er oprindeligt udviklet til personer med håndproblemer, men kan bruges af alle. De er udformet ergonomisk for at skabe mindst mulig belastning for muskler og led i hænder, arme og skuldre.

OneLeg i havenFor at skåne ryggen og knæene, når man skal ned at arbejde i f.eks. bede, kan det være en god idé at gøre brug af en skammel som f.eks. OneLeg. OneLeg er ideel, fordi den har en rund, buet bund, der gør, at man kan dreje sig 360 grader rundt uden at skulle rejse sig. Endvidere kan man vippe frem og tilbage, hvis man skal frem og nå den anden side af bedet eller lignende. Den fås i 4 forskellige størrelser, så der er til alle behov. Skal du have ordnet cyklen eller vasket dine hjulkapsler grundigt på bilen, så er en OneLeg også super at bruge, så du ikke belaster ryg og knæ unødigt.

Pause på terrassen

electric_barmanDer er mange, der bruger deres terrasse flittigt om sommeren. Det kan være til solbadning, en pause fra havearbejdet, spise aftensmad eller bare til et glas vin i aftensolen. Her kan Electric Barman være dejlig at have. Denne elektriske vinoptrækker gør det nemt at åben vinen uden brug af særlig mange kræfter. Den kan klare ca. 25-30 propper på sit genopladelige batteri, før den skal oplades.

Champagnekoeler

Skal rosévinen holdes kold, kan Champ Taburet være en god løsning. Der kan nemt fyldes is og drikkevarer i dens opbevaringsrum, samtidig med at der kan lægges et isolerende låg på. Dette låg gør, at den både kan bruges som skammel eller bord. Dette er med til at gøre Champ til en multifunktionel skammel. Den kan i alt indeholde 4 flasker vin eller 4 x 1,5 l sodavand.

 

Solen kan nogle gange være for meget, men ofte er det noget af et arbejde at flytte rundt på parasollen, så man kan sidde eller ligge lidt i skygge. Men ikke mere! Med den smarte og flytbare parasolfod fra Baser (tidl. Plinthit) kan du nemt flytte parasollen hen, hvor du ønsker skygge. Parasolfoden består af en kraftig plastholder og to sandsække med bæreremme i vejrbestandigt materiale. Praktisk nok kan du også bruge sandsækkene til andre formål, f.eks. som nakkestøtte:

PLINTHIT - god som nakkestøtte under parasollen.png

Du kan også bruge sandsækkene til andre formål, f.eks. som base for dit vasketøjsstativ, så det ikke vælter, hvis der kommer en brise forbi. Tilsvarende med åbne døre, der kan sikres mod at blæse i med en enkelt sandsæk:

PLINTHIT - sikring af udendørs vasketøjsstativ      PLINTHIT - praktisk og solid dørstopper

WOW Termokrus - Bedst I Test

Om morgenen hvor det stadig kan være lidt køligt, kan det være rart at sidde på terrassen i en morgenkåbe med en kop kaffe og lytte til fuglene kvidre. Her kan WOW thermokop være noget for dig. Den holder kaffen varm og kan lukke helt tæt.

 

magicup_-_spildesikret_thermokopEt alternativ kan være Magicup. Magicup har ikke samme termoeffekt som WOW, men låget lukker til gengæld helt tæt på 0,15 sekunder, hvis koppen væltes, så indholdet ikke plasker ud over det hele. Endvidere har den et 360 graders drikkelåg, der gør, at man kan drikke af den fra alle sider. Det betyder også i, at man kan dufte aromaen, mens man drikker, hvilket ikke er tilfældet ved de fleste “To-go”-kopper.

Trænger vinduerne til at blive vasket?

Puh, i sommervarmen er det ikke en opgave, der ligefrem trækker én op af stolen – at vaske vinduer.

Vinduespudserrobot Hobot 268 højt vindue

Men med den smarte, lille vinduesvaskerobot Hobot 268 kan du blive siddende med din kop kaffe eller iste og nyde udsigten, mens du lader robotten klare arbejdet for dig.

Robotten kan bruges inden- såvel som udendørs, og den kræver blot en strøm-tilslutning og lidt vand m/eddike eller vinduesrens, som sprayes på mikro-fiberkludene.

 

En lille remote control medfølger, så hvis du ikke har sat vinduespudseren til at køre et auto-program (f.eks. ‘start i øverst højre hjørne og arbejd dig nedefter’), så kan du helt selv styre, hvorhenne på ruden robotten skal arbejde.

Når dagen er slut, kan du glæde dig over de fine, rene ruder….

(Glemte vi at nævne græsplænen? Den passer sig selv med en robotplæneklipper, som man kan købe snart sagt alle steder. Husk at lade robotplæneklipperen køre i løbet af dagen og ikke om natten, så pindsvinene – der gør stor nytte i din have – ikke kommer til skade, de flytter sig nemlig ikke for de små robotter).

Rigtig god sommer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s