Praktiske Gaver, som Sikrer Dig Succes juleaften!

Hvem ønsker ikke, at gaverne, man har købt til sine familiemedlemmer, vækker glæde og begejstring? Nogle gange rammer man helt forkert, men sådan behøver det ikke at være….

HUSK! Der er gratis levering over 600 kr. (ellers 59 kr.) – og alle gaver købt efter den 7. oktober 2019 kan byttes helt frem til den 31. januar 2020.

Julegaveindkøbene er ofte en større prøvelse for mange at skulle igennem hvert år i november og december. For hvad Søren skal man finde på at give i gave? At finde gaver, som man ved vækker glæde hos de nærmeste, er et stort ønske for mange.

Heldigvis kan man i vidt omfang læne sig op ad ønskelister, som de håbefulde gavemodtagere udstyrer gaveindkøberen med.

Men hvad med de gavemodtagere, som ikke laver ønskeliste eller giver udtryk for konkrete ønsker til gaver? Helt at lade være med at give en gave kan man ofte ikke, medmindre det er aftalt på forhånd.

Det kan virkelig føles som en udfordring for mange og gøre gaveindkøbene til lidt af en lidelseshistorie, ikke mindst, hvis gavemodtageren har en funktionsnedsættelse som f.eks. gigt eller dårlig balance.

Vi vil foreslå nogle gavetyper, som har to oplagte fordele: Dels har de et lækkert design og kan bruges i de fleste hjem, dels har de en (nogle gange skjult) ekstra funktionalitet ud over den mest indlysende.

Køkken, bryggers og badeværelse

Tag for eksempel en af vores mest populære produkter: En sensor-sæbedispenser fra Umbra. Den har et flot design og sørger for en præcis sæbedosering i køkkenet eller på badeværelset. Men for f.eks. personer med dårlig håndfunktionalitet pga. gigt eller kronisk sygdom (sclerose, muskelsvind, hemiplegi m.v.) er det en stor lettelse ikke at skulle håndtere en almindelig, glat håndsæbe eller en genstridig sæbepumpe. Samtidig er en sensorløsning helt oplagt, hvis man ønsker at begrænse spredningen af bakterier: Otto Sæbedispensere

Også smukke, skridsikre bademåtter, udformet som strandsten eller en elegant badetaburet er værd at overveje, hvis det kniber med balancen for et familiemedlem:

bademaatter_i_farverbadeskammel_-_hvid

Inden for sensor-teknologien har vi også de flotte sensor-affaldsspande i højglans-poleret stål, som man kan få i forskellige størrelser: 9, 12, 30, 30 (dåsemodel, perfekt til teenagere) og 50 liter – altså noget for ethvert rum og uden at man behøver at træde på en fodpedal – vift blot med hånden over låget, så åbner (og lukker) det sig automatisk efter ca. 8 sek.:

Rimini Sensor Skraldespande

Køkken

Andre ting, der normalt vækker begejstring, er ting, som gør arbejdet nemmere i køkkenet og som måske også gør ekstra lykke i juletiden.

Se f.eks. den ergonomisk udformede nøddeknækker i guld/zink fra DrosselmeyerNøddeknækkeren knækker alle størrelser nødder og virker vha. vægtstangsprincippet. Den kan skilles ad og gå i opvaskemaskinen – brug den evt. som værtindegave, hvor den vil vække lykke med sit flotte, rustikke design:

Drosselmeyer nøddeknækker-guld-zink med noedder

Et alternativ kunne være den praktisk kop, Magicup, hvor låget automatisk lukker til, hvis koppen ryster, eller koppen vælter på bordet. Meget praktisk, hvis brugeren ryster på hånden – og det er nemt at åbne ventilen i toppen igen:

magicup_-_spildesikret_thermokop
Magicup til venstre 🙂

For mange er det at skænke kogende vand op i en kop en udfordring: Kanden er tung, og håndleddet skal vinkles ganske kraftigt for at hælde vandet op. For personer, som lider af tremor (rystelser), er opgaven endnu mere udfordrende. Men det råder en helt ny opfindelse fra New Zealand bod på: Uccello Vippe-Kedel:

Vandkedel med vippebeslag - Uccello Kettle i sort-hvid farve
Uccello Vippe-Kedel er nem, tryg og sikker at bruge for alle aldersgrupper

Entre og bryggers

Et smukt klapsæde, designet af Edblad/Adman i børstet eller poleret aluminium til at hænge i entreen eller på badeværelset, når man skal have sko eller strømper på, vil sikkert glæde mange:                                                                                                                     klaps_de_fra_tove_adman_i_poleret_aluminium

Med et smukt skindbetræk i enten natur eller  sort bliver sædet lidt lunere at sidde på og uhyre elegant:

Rensdyrskind_paa_Edblad_ klapsaedeSort læderbetraek_paa_Edblad_ klapsaede

 

Det svenske firma Edblad står også bag det flotte, lange skohorn i børstet eller poleret aluminium – og fra slutningen af november også i ‘guld-udgave’ – som også har en tilhørende vægkrog, man kan hænge det på. Igen – superflot design og en praktisk ting, som vil glæde mange at have hængende eller at bruge i det daglige!
Edblad Skohorn og krogSkohorn i guld fra Edblad

 

Rengøring

Er der brug for hjælp til vinduespudsning, kan man købe en Hobot 268:

Hobort_268_vinduespudserrobot
Hobot 268 klarer vinduespudsningen

Gulvvasken kan klares med den nye MONEUAL Everybot RS700 gulvvaskerobot:

Everybot RS700
Everybot RS700 Gulvvaskerobot med fjernbetjening

– eller med de effektive og ergonomiske støvsugere fra tyske Vorwerk:

Vorwerk Støvsugere
De unikke og høj-effektive støvsugere fra Vorwerk

Alle vores forslag til flotte og ’hjælpsomme’ julegaver i alle priskategorier kan du finde hos Gloria Mundi Care under kategorien ’Populære jule- og firmagaver’.

HUSK! Der er gratis levering over 600 kr. (ellers 59 kr.) – og alle gaver købt efter den 7. oktober 2019 kan byttes helt frem til den 31. januar 2020.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s