Om Hjælpemiddelbloggen

Hjælpemiddelbloggen har til formål at gøre alle med interesse for området opmærksomme på, hvilke muligheder der er, når hjælpemidler bliver en nødvendighed. Dette kan være til ældre, men også til folk med et specifikt handicap eller en kronisk sygdom.

Her på bloggen vil det være muligt at få gode råd til valg af hjælpemidler, men man vil også blive præsenteret for nye og spændende hjælpemidler.

Nogle af de ting, der bliver sat fokus på, er velfærdsteknologi og design.

Bag Hjælpemiddelbloggen står firmaet Gloria Mundi Care. Vi synes, at der er behov for en dybere beskrivelse af de problemstillinger, som personer oplever, når de rammes af en ulykke eller kronisk, invaliderende sygdom. Til det formål synes vi, at en blog egner sig fortrinligt, da vi kan samle oplysninger og viden, som er tilgængelige på nettet (f.eks. på patientforeningser hjemmesider, statslige videninstitutioners hjemmesider og i rapporter m.v.) og koble den sammen med de løsninger, herunder hjælpemidler, som kan være med til at gøre livet nemmere for de personer, som rammes alvorligt på deres funktionalitet og livskvalitet.

Vi ved nemlig fra undersøgelser (bl.a. Gigtforeningens rapport fra 2006 “Alrummet – rummet for alle”) og fra mange samtaler med vores kunder, at viden om, hvad der kan hjælpe en i dagligdagen, kan være svær at finde. Ofte findes den ved at tale med andre i samme situation i f.eks. patientforeningers lokalklubber eller ved kontakt med kommunen.

Nyhedsbrevet for Juni 2015 for Gloria Mundi Care Nyt i shoppen Marts 2014


 

 

 


Reklame: 
Vi gør opmærksom på, at der i de blogindlæg, vi skriver, vil være tale om reklame, sådan som Forbrugerombudsmanden tolker reglerne i Markedsføringsloven. Vi reklamerer dog ikke kun for vores egne produkter og hjemmesider, men også for hjemmesider, der tilhører vores kolleger i branchen og deres hjælpemidler, hvor vi ikke selv har et hjælpemiddel, som dækker et specifikt behov.

Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker et emne beskrevet her på Hjælpemiddelbloggen, er du meget velkommen til at sende en mail til info@gmcare.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

GLORIA MUNDI CARE

Hjælpemidler til badeværelset

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.