Snit og hak uden besvær

(Indlægget indeholder reklame for konkrete hjælpemidler til gigt, tremor m.v.)

GEFU er udvikler af innovative og smarte køkkenredskaber. GEFU har med deres designfilosofi udviklet nogle køkkenredskaber, der sætter kreativitet, glæde og afslapning i fokus. GEFU er passionerede om madlavning og ønsker at gøre madlavning mere tilgængeligt – også for personer med forskellige funktionsnedsættelser.

GEFUs produkter effektiviserer og erstatter nogle af de mest tidskrævende og monotone madlavningsteknikker, som holder mange væk fra madlavning: De tidskrævende og ofte monotone snitte- og hakkeopgaver. GEFUs køkkenredskaber virker inspirerende og giver folk selvtilliden til at løfte deres madlavningsevner til et endnu højere niveau.

GEFU har for nyligt lanceret tre nye produkter, der på hver sin måde assisterer dig til en lettere og hurtigere madlavning. Desuden har deres køkkenredskaber en bred anvendelse, og de kan derfor bruges til en lang række forskellige grøntsager og frugter. Oprydningen efter madlavningen skal også være let, og derfor kan alle deres redskaber sættes i opvaskemaskinen.

GEFU Slicer Rapido giver fine 2 mm skiver

GEFU Slicer Rapido - Hjælpemidler til personer med tremor, gigt m.v

Tag f.eks. GEFU Slicer Rapido. Slicer Rapido er et simpelt redskab men ikke desto mindre super effektivt. Slicer Rapido er en åben beholder, hvor den ene ende består af rækker af japanske stålklinger. Anvendelsen er enkel: Læg nogle grøntsager/frugter (f.eks. champignoner eller jordbær) på et spækbræt og pres Slicer Rapido ned over dem. Derved skæres de i fine 2 mm skiver, og du hælder dem derefter blot ud på en pande, tallerken eller lignende. Hurtigt og let.

Du kan se den her:

GEFU Flexicut skærer emnet i kvarte eller ottendedele

GEFU Flexicut - Hjælpemidler til personer med tremor, gigt m.v

GEFU Flexicut er genvejen til perfekte kartoffelbåde eller agurkestave. Flexicut gør madlavning sjovt og effektivt, og der er ingen risiko for at skære sig. Et enkelt tryk og kartoflerne bliver til perfekte kartoffelbåde takket været de japanske stålklinger. Med et enkelt drej på Flexicut kan man skifte mellem kartoffelbåde i kvarter eller ottendedele. Flexicut er også oplagt til en lang række andre grøntsager og frugter – f.eks. agurker, tomater, jordbær mv. Flexicut er lavet af rustfrit stål og plast.

Du kan se den her:

GEFU Speedwing sørger for finhakning eller slyngning

GEFU Speedwing - Hjælpemidler til personer med tremor, gigt, svage hænder m.v.png

GEFU Speedwing sparer dig med en masse tid ved at klare diverse hakke- og snitteopgaver. En almindelig blender kan også være bøvlet og svær at rengøre. Her kan GEFU Speedwing tage over. Hæld dine udvalgte råvarer (f.eks. til en portion pesto eller guacamole) ned i Speedwing, træk et par gange i det ergonomiske håndtag og lad de skarpe japanske stålklinger klare resten. Med GEFU Speedwing er også inkluderet et piskeris og en kurv, der kan bruges til at centrifugere vand af f.eks. nyvaskede salatblade, krydderurter eller lignende.

Nemt og hurtigt, som du kan se i denne film:

Har du lyst til at se flere køkkenredskaber, der kan hjælpe dig med arbejdet, hvis du har gigt, svækkede håndkræfter eller tremor (rystelser), kan du se mere på Gloria Mundi Cares hjemmeside under ‘Køkken‘.

Du kan også købe en pakke med hjælpemidler, som især er gode til personer med gigt i hænder og fingre, en ‘Gigtpakke’, som du kan se her. Køber du pakken, sparer du i forhold til at købe hvert produkt for sig selv.

Køkkenredskaber til gigt, tremor, svage kræfter m.v
Flotte køkkenredskaber, der hjælper ved gigt, rystelser, svækkede håndkræfter m.v.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.