Et sundt indeklima med effektiv og ergonomisk rengøring

(Indlægget indeholder reklame for støvsugere til kontor og bolig)

Efteråret banker på døren, dagene bliver kortere og vi trækker lige så stille inden døre, hvor vi opholder os mange af døgnets timer. Det er i den forbindelse vigtigt med en god rengøringsstandard, og hvor du samtidig har fokus på god ergonomi og arbejdsstillinger.

Her præsenterer vi ‘De Fantastiske 3‘ rengøringsmaskiner Kobold fra det tyske firma Vorverk!

I den næste lange periode vil vi i langt højere grad opholde os inden for. Tal fra Astma-Allergi Danmark viser, at langt de fleste af os opholder sig inden for 90 % af tiden. Samtidig er vi flere og flere, der lever med allergi – og et rent indeklima hjælper på og forebygger allergisymptomerne.

Et sundt indeklima
Rengøring og udluftning af vores bolig har stor betydning for vores sundhed. Et sundt indeklima er med til at sikre, at vi har det godt, og det er nødvendigt for at forebygge f.eks. allergi- og astmasymptomer.

Tidsbesparende, ergonomisk og effektiv rengøring

Mange af os er i dag pressede på tid og ønsker ikke at bruge enorme mængder af vores fritid på rengøring.

Ved brug af Kobolds effektive rengøringsprodukter kan man opnå store gevinster inden for både rengøringsniveau, indeklima og ergonomi.

Højt rengøringsniveau, bedre indeklima og færre gener for folk med astma og allergi.

Denne gang på Hjælpemiddelbloggen kan du læse om de lækre Kobold-rengøringsprodukter fra Vorwerk.

Gloria Mundi Care forhandler Kobolds rengøringsprodukter, som gør det muligt at opleve rengøring på en ny, nem og yderst effektiv måde.

Kolbold-produkterne er nemme at anvende og lette at komme rundt med.
Og som noget nyt kan vi nu tilbyde disse Kobold-produkter på webshoppen:
kobold-rengoringssystemer-fra-vorwerk

–          Multi-rengøringssystem Kobold VK200

–          Robotstøvsuger Kobold VR200

–          Håndstøvsuger med kraftig sugeevne Kobold VC100
Med Kobolds maskiner kan du spare på kræfterne og økonomisere med din energi i rengøringssituationerne. Det er ergonomisk og skånsomt for både muskler og led at benytte Kobolds produkter, som samtidig giver en effektiv rengøring i dybden.

kobold-multirengoringsmaskine

Kobold VK200

Multirengøringssystemet Kobold VK200 er en støvsuger og multirengøringssystem i ét. Med det ene mundsstykke kan dit gulv blive både støvsuget og vasket på samme tid og endda med minimalt forbrug af rengøringsmiddel og vand. Det er et produkt af højeste kvalitet. Yderligere kan Kobold VK200 også klare rensning af bilen, af tæpper og endda vinduespudsning samt dybderensning af madrasser – alt afhængig af, hvilket mundstykke, du sætter på.

Kobold VK200 er ergonomisk udformet. Den har et godt greb og god vægtfordeling, og man har fuld kontrol over både maskinen og sin egen krop i rengøringssituationer. Det er ikke belastende arbejde med VK200, som det kan være med en almindelig tung støvsuger med støvsugersektion og lang slange. Den opretstående støvsuger med justérbar højdeindstilling gør det nemt at holde ryggen ret i en god ergonomisk arbejdsstilling.

Kobolds VK200 er yderst velegnet til allergikere. Den rengør i dybden og filtrerer luften i rummet, mens der gøres rent, så der efterfølgende er renere luft end ved begyndelsen.
Kobold VK200 har en usædvanlig høj rengøringsstandard og samtidig har den energiklasse A-mærkning. Vægten er ca. 3 kg, og højden er 72- 109 cm, og støjniveauet ligger på 84 dB.

Kobold VK200 rengøringssystemet har vundet de eftertragtede PLUS X awards i kategorierne: Bedste produkt, højeste kvalitet, design, betjeningskomfort og funktionalitet.

Se meget mere om det imponerende multirengøringssystemet her:

 kobold-vc100-handstovsuger

Kobold VC100

Kobold VC100 er navnet på den professionelle håndstøvsuger med en kraftig sugeevne. Det er en elegant og gennemtænkt håndstøvsuger og samtidig en af de letteste håndholdte støvsugere på markedet. Den vejer blot 750 g, hvilket gør den nem at arbejde med – også for personer med nedsat styrke i arm og hånd.

Der er lagt vægt på et ergonomisk design og en afbalanceret vægtfordeling, så den er nem at håndtere. Den er udformet med en spids munding, så den nemt kan komme til alle steder.

Kobold VC100 har en drifttid på op til 20 min., og støjniveauet ligger på 74 dB.
På LED-displayet kan du hele tiden holde øje med, hvor meget batterikapacitet, der er tilbage på lithium-ion-batteriet. Genopladningen sker hurtigt, når den placeres i dockingstationen.

Kobold VC100 har vundet både en reddot design award og en Plus X Award.
Se mere om produktet her.

VR200 Kobold Robotstøvsuger.png

Kobold VR200

Kobold VR200 er en ny innovativ og brugervenlig robotstøvsuger fra Vorwerk. Den er udført i flot og funktionelt design.

Robotstøvsugeren VR200 indeholder et intelligent navigationssystem, der hurtigt scanner rummet for møbler og objekter. Kobold VR200 kan klare dørtrin på op til 2 cm. Den har en størrelse på: 34 x 34 x 9 cm og en arbejdstid på op til 90 min. Sugestyrken er 12-13 liter luft pr. sekund.

Robotstøvsugeren VR200 er effektiv og allergivenlig. Den gør ren, mens du benytter tiden til andre aktiviteter. Samtidig skåner du muskler og led, da robotstøvsugeren gør arbejdet.
Se mere om produktet her.

Kommunerne er begejstrede for Kobolds maskiner

Både i private hjem og på kommunale plejecentre opleves den gode effekt af Kobold-maskinerne.

Flere kommuner har investeret i Kobold-produkter til brug på plejecentre – og rapporterne taler for sig selv. Der er generelt stor tilfredshed og nu en bedre rengøringsstandard på plejecentrene. Arbejdsgange forkortes og arbejdstiden på støvsugning og gulvvask halveres f.eks. med Kobold VK200. Kroppen skånes for mange manuelle og fysiske belastninger i forhold til de traditionelle rengøringsmetoder med f.eks. støvsugning og gulvvask med moppe eller lignende.

Det er effektiv rengøring i dybden, og det er lettere at opnå et flot rengøringsresultat.
Med Kobold-produkter er det både tidsbesparende og ressourcebesparende med rengøringen. Derved bliver der frigivet kostbar personaletid til beboerne på plejecentrene. Og oven i det: Et bedre ergonomisk arbejdsmiljø for de ansatte.

Er du interesseret i at læse rapporterne, må du meget gerne rette henvendelse til os på info@gmcare.dk!

Se mange flere hjælpemidler på Gloria Mundi Care’s hjemmeside (tryk her):

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.