Sommerlivet i haven og på terrassen

(Indlægget indeholder reklame for konkrete hjælpemidler)

Sommeren er over os – og har været det et godt stykke tid efterhånden. Temperaturen er høj, og solen skinner mange dage fra en næsten skyfri himmel. Det får de fleste mennesker til at bruge mere tid udendørs end indendørs, når de har fri. Vi har nogle gode forslag til både havearbejdet og til afslapning!

Arbejde i haven

Mange elsker at bruge tiden udendørs på at ordne deres have. OneLeg i havenFor at skåne ryggen og knæene, når man skal ned at arbejde i f.eks. bede, kan det være en god idé at gøre brug af en skammel som f.eks. OneLeg. OneLeg er ideel, fordi den har en rund, buet bund, der gør, at man kan dreje sig 360 grader rundt uden at skulle rejse sig.

 

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er oneleg-moerkegroen.jpg

Skal du have ordnet cyklen eller vasket dine hjulkapsler grundigt på bilen, så er en OneLeg også super at bruge, så du ikke belaster ryg og knæ unødigt.

Pause på terrassen

Der er mange, der bruger deres terrasse flittigt om sommeren. Det kan være til solbadning, en pause fra havearbejdet, spise aftensmad eller bare til et glas vin i aftensolen.

Solen kan nogle gange være for meget, men ofte er det noget af et arbejde at flytte rundt på parasollen, så man kan sidde eller ligge lidt i skygge. Men ikke mere! Med den smarte og flytbare parasolfod fra Baser (tidl. Plinthit) kan du nemt flytte parasollen hen, hvor du ønsker skygge. Parasolfoden består af en kraftig plastholder og to sandsække med bæreremme i vejrbestandigt materiale. Praktisk nok kan du også bruge sandsækkene til andre formål, f.eks. som nakkestøtte:

PLINTHIT - god som nakkestøtte under parasollen.png

Du kan også bruge sandsækkene til andre formål, f.eks. som base for dit vasketøjsstativ, så det ikke vælter, hvis der kommer en brise forbi. Tilsvarende med åbne døre, der kan sikres mod at blæse i med en enkelt sandsæk:

PLINTHIT - sikring af udendørs vasketøjsstativ      PLINTHIT - praktisk og solid dørstopper

 

Om morgenen hvor det stadig kan være lidt køligt, kan det være rart at sidde på terrassen i en morgenkåbe med en kop kaffe og lytte til fuglene kvidre. Her kan Macicup være noget for dig. 

magicup_-_spildesikret_thermokopMagicup har ikke en decideret termoeffekt, men låget lukker til gengæld helt tæt på 0,15 sekunder, hvis koppen væltes, så indholdet ikke plasker ud over det hele. Endvidere har den et 360 graders drikkelåg, der gør, at man kan drikke af den fra alle sider. Det betyder også i, at man kan dufte aromaen, mens man drikker, hvilket ikke er tilfældet ved de fleste “To-go”-kopper.

 

Trænger vinduerne til at blive vasket?

Puh, i sommervarmen er det ikke en opgave, der ligefrem trækker én op af stolen – at vaske vinduer.

Vinduespudserrobot Hobot 268 højt vindue

Men med den smarte, lille vinduesvaskerobot Hobot 268 kan du blive siddende med din kop kaffe eller iste og nyde udsigten, mens du lader robotten klare arbejdet for dig.

Robotten kan bruges inden- såvel som udendørs, og den kræver blot en strøm-tilslutning og lidt vand m/eddike eller vinduesrens, som sprayes på mikro-fiberkludene.

 

En lille remote control medfølger, så hvis du ikke har sat vinduespudseren til at køre et auto-program (f.eks. ‘start i øverst højre hjørne og arbejd dig nedefter’), så kan du helt selv styre, hvorhenne på ruden robotten skal arbejde.

Når dagen er slut, kan du glæde dig over de fine, rene ruder….

(Glemte vi at nævne græsplænen? Den passer sig selv med en robotplæneklipper, som man kan købe snart sagt alle steder. Husk at lade robotplæneklipperen køre i løbet af dagen og ikke om natten, så pindsvinene – der gør stor nytte i din have – ikke kommer til skade, de flytter sig nemlig ikke for de små robotter).

Rigtig god sommer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.